Het huis was 70 jaar verlaten geweest totdat mensen erin stapten en er een nieuwe wereld voor hen openging.

Welkom in het huis waar al 7️⃣0️⃣ jaar niemand is binnengekomen! Het lijkt alsof de tijd hier is blijven stilstaan! ⏳🙈 Laten we eens kijken hoe het er van binnen uitziet! 🧐😍 Bekijk het artikel en ontdek meer! 👇

Laten we eens kijken naar dit 19e-eeuwse landhuis in de buurt van Fleetwood dat onlangs is ontdekt en laat niemand onverschillig. Het werd ontdekt door fotograaf Dean Slader die vastbesloten was een rondleiding te geven om te zien hoe het er van binnen uitziet.

Ondanks de vreselijke staat van de buitenkant die veel te wensen overliet, verraste de staat van de binnenkant iedereen aangenaam. Ondanks het stof, de vervallen muren en vloer zag het er al met al aangenaam uit.

Volgens schattingen dateert de bouw uit de jaren 1950. We vinden er speelgoed, een kinderwagen en meubels die, zoals je zou kunnen zeggen, bevroren zijn in de tijd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos