“Als twee erwten in een dop!” Charlize Theron postte een foto met haar moeder en de gelijkenis is verrassend

“Zelfs de tweeling lijkt niet zo op hen!” 😲 Fans waren in de war bij het zien van een foto van Charlize met haar moeder 👩‍🦳👩‍🦰 Ze lijken zo veel op elkaar dat het moeilijk is om erachter te komen wie de ster is en wie de moeder 💯❤️ Kijk zelf maar hier ⬇️

Ondanks het feit dat Charlize Theron lang geleden voor zichzelf is begonnen op sociale netwerken, post ze zelden persoonlijke foto’s.

Vaker deelt ze beelden van opnames of reclamecampagnes. Op 27 januari besloot ze echter familiefoto’s te delen. Het was de verjaardag van haar moeder en ter ere van deze gebeurtenis publiceerde Theron een aantal foto’s met haar moeder. De foto’s leidden meteen tot discussies op internet.

Op één foto poseerde de moeder van de ster met haar kinderen. Zulke foto’s staan ongelooflijk weinig op een blog van beroemdheden. “Vandaag is mijn moeder jarig. Iedereen die haar persoonlijk kent, weet wat het betekent om zich onder haar zon te koesteren. Naast het feit dat ze een geweldige moeder is, is ze ook een uitstekende tennisspeelster, golfer, toerist en gewoon een geweldige prater”, schreef Charlize.

Internetgebruikers feliciteerden ook de moeder van de beroemdheid en merkten op dat ze nu begrijpen op wie Theron lijkt en van wie ze haar schoonheid heeft geërfd. De ster en haar moeder lijken echt heel veel op elkaar en het is zelfs moeilijk om erachter te komen wie de moeder is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos