“Ziet er helemaal niet uit als een Hollywoodster!” Foto’s van Sarah Jessica Parker op het strand stellen fans teleur

“Als een skelet in een badpak!” 🩱😬 Paparazzi legden Parker vast op het strand en veroorzaakten controverse met deze foto’s 😖🫣 De jaren hebben hun tol geëist van haar, kijk zelf hier 👇👇👇

Ondanks het feit dat de populaire serie al vele jaren geleden werd uitgebracht, wordt het imago van Carrie Bradshaw nog steeds geassocieerd met actrice Sarah Jessica Parker.

Door de deelname van de actrice aan het legendarische project kreeg ze te maken met leeftijdsproblemen. Tijdens het interview zei ze toen: “Veel mensen zeggen dat ik veel rimpels heb, anderen zeggen dat het er maar weinig zijn. Ze praten graag over mensen die ouder worden en met de jaren veranderen. Als normaal mens word ik oud en wat moet ik daaraan doen? Stoppen met ouder worden?”, vroeg de ster zich af.

Haar woorden werden een inspiratie voor veel vrouwen die op de een of andere manier rimpels en andere huidimperfecties wilden verbergen. Nieuwe paparazzi foto’s genomen op het strand laten zien dat Sarah helemaal niet nadenkt over haar tekortkomingen.

Fotografen legden Parker vast op het strand waar ze met haar man was. De actrice droeg een zwart badpak en won de harten van veel fans. “Ze heeft een prachtig figuur”, “Ze ziet er behoorlijk fit uit”, “Sara is de mooiste vrouw!”, reageerden internetgebruikers. Maar natuurlijk waren er onder hen ook mensen die haar bekritiseerden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos