“Niemand had dit van haar verwacht!” Kate Middleton brak koninklijk protocol en veroorzaakte een sensatie

“Hoe prins William haar gedrag tolereert!” 😠😱 Onlangs stond Middleton in het middelpunt van een schandaal vanwege haar vreemde gedrag 😳👸 Wat ze deed kun je zien in het artikel ⬇️⬇️⬇️

Het is geen geheim dat Kate Middleton “Luie Katie” werd genoemd. Ze verscheen zelden op openbare evenementen. Ze deed er alles aan om niet bij officiële evenementen aanwezig te zijn.

Er gingen zelfs geruchten dat ze kinderen kreeg om niet te hoeven werken. Toen ze lid werd van de koninklijke familie veranderde haar leven aanzienlijk. De toekomstige prinses van Wales liet zien hoe hooggeplaatste leden van de koninklijke familie zich horen te gedragen.

De prinses van Wales zal de hele week verschillende evenementen bijwonen. Kate is altijd trouw geweest aan de gevestigde regels die door Elizabeth II zijn opgelegd. Onlangs werd Middleton echter het onderwerp van een schandaal vanwege haar vreemde gedrag.

Kate Middleton en prins William waren aanwezig op het belangrijke evenement. Ze werd gezien terwijl ze praatte met Camilla Parker-Bowles en Koning Charles III. Waarnemers waren geschokt dat de prinses van Wales niet boog voor haar schoonvader.

Volgens het koninklijke protocol is Kate verplicht om te buigen voor de koning en koningin, omdat zij hooggeplaatste leden van de koninklijke familie zijn. Dit verraste internetgebruikers en leidde tot verhitte discussies. Wat vind jij hiervan?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos