Een 22-jarige jongen geeft hun miserabele badkamer een fantastische make-over en wint aan populariteit

Zoon renoveerde de lelijke badkamer van zijn ouders en maakte ze de gelukkigste ter wereld! ๐Ÿ›๐Ÿงฐ Hij nam de situatie in eigen hand en deelde de ongelooflijke transformatie! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ Bekijk het eindresultaat in dit artikel! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Zeggen dat renovatie specifieke vaardigheden, financiรซle stabiliteit en geduld vereist, is niets zeggen. De fenomenale transformatie van vandaag werd uitgevoerd door een 22-jarige jongen die gruwde van de badkamer van zijn ouders en besloot deze radicaal te renoveren.

De eerste taak was om de staat van de muren te beoordelen. De tegels die er lagen waren nog bruikbaar, maar wat de vloeren en de communicatie betreft, die moesten beslist ingrijpend worden veranderd. Een gloednieuwe badkuip en kranen vervingen het oude sanitair.

De man voegde ook verlichting en ventilatie toe. Hij koos zorgvuldig witte tegels voor de muren waardoor de ruimte optisch groter werd. De benodigde onderdelen waren een verwarmd handdoekenrek en een kast voor badkameraccessoires.

Omdat de badkamer een ongebruikelijke vorm had en de ruimte beperkt was, creรซerde hij een extra schap boven het toilet waardoor de ruimte optimaal werd benut. Eindelijk was de nieuwe badkamer klaar. Hij heeft gouden handen. Vind je het mooi?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos