“Tijd om te stoppen met het dragen van mini!” Hoe Stone eruit zag in korte broek maakte een spetterende indruk

Stone vergat opnieuw haar leeftijd en droeg mini shorts! 😳😬 De benen van de actrice met cellulitis en spataderen trokken ieders aandacht! 🀯😯 Bekijk de teleurstellende kiekjes in dit artikel! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Er wordt actief gediscussieerd over de ongewone stijl van deze legendarische en veelgeprezen 65-jarige actrice. De belangrijkste reden waarom mensen de iconische filmster bekritiseren is haar “wens” om er jonger uit te zien. Toch is de realiteit een beetje teleurstellend.

Ze werd gespot in een T-shirt en korte broek. Stone liet haar oude benen zien en al snel werden haar cellulitis en andere leeftijdgerelateerde veranderingen het onderwerp van verhitte discussies.

De meningen over de filmster lopen sterk uiteen. Sommigen begonnen haar te bekritiseren omdat ze op haar 65e mini shorts droeg en er belachelijk uitzag, terwijl anderen vonden dat ze er gewoon fantastisch uitzag voor haar leeftijd. Ze leek echter gelukkig en tevreden.

“Wie ben jij om over haar te oordelen?”, “Dat gaat niemand van jullie wat aan!”, “De leeftijd heeft al een grote rol gespeeld!”, “Het is helemaal aan haar wat ze draagt”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos