“Niets over van vroegere dikzak!” Het ongelooflijke gewichtsverlies van John Travolta’s dochter liet fans in verwondering achter

“Niemand had zo’n transformatie verwacht!” 🤯Travolta’s dochters lichaamsbouw zorgde als kind voor voortdurende spot, maar nu zijn mannen gek op haar 💘🤤 Bewonder haar foto’s in het artikel 👇👇👇

Het is natuurlijk heel verrassend om te zien hoe mensen hun extra kilo’s kwijtraken en een heel ander persoon worden. Het is heel moeilijk om zo’n verandering te begrijpen.

Mensen zijn altijd geïnteresseerd in kinderen van beroemdheden vanaf het moment dat ze geboren worden. Deze keer worden we verrast door John Travolta’s dochter Ella Blue Travolta.

Het is geen geheim dat ze geen mager meisje was en geen onberispelijk figuur had. Haar lichaamsbouw als kind was het onderwerp van spot door de media en haar vrienden.

Ze stond zelfs op de eerste plaats van de meest onaantrekkelijke celebritykinderen. Ella Blue wilde haar overgewicht altijd verbergen en droeg flodderige kleding, maar haar pogingen waren tevergeefs.

Jaren gingen voorbij en het meisje verbaasde uiteindelijk de hele wereld met haar transformatie. Ella Blue is veranderd van een mollig meisje in een slanke en elegante dame.

Ze begon er jonger uit te zien, verloor gewicht en veranderde haar hele garderobe. Nu dromen veel mensen ervan om op haar te lijken.

Ella Blue lijkt erg op haar beroemde vader. Helaas is haar moeder in 2020 overleden. Ella Blue Travolta is al begonnen met haar acteercarrière en daarom heeft ze haar uiterlijk veranderd. Wat vind jij hiervan? Deel je mening in de comments.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos