Julia Roberts maakte indruk op een evenement ter ere van George Clooney in een jurk met afbeeldingen van het gezicht van de acteur erop

“Niemand zou eraan denken om zo’n jurk te dragen!” πŸ˜΅β€πŸ’« Ter ere van haar vriend droeg Julia een unieke jurk met afbeeldingen van George Clooney erop 😱😍 Zie hier wat een vreemde jurk ze koos πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Julia Roberts verrast het publiek altijd met haar ongelofelijke looks. Ze droeg onlangs een unieke jurk toen ze de Kennedy Center Honors in Washington bijwoonde. Haar jurk was versierd met afbeeldingen van haar vriend George Clooney.

De stylist van de actrice zei op sociale netwerken dat de outfit speciaal voor Julia was gemaakt door Moschino-directeur Jeremy Scott. Deze jurk was het middelpunt van de aandacht van alle aanwezigen.

De outfit was versierd met foto’s van George. De foto’s waren van verschillende groottes uit zijn acteercarriΓ¨re, er waren bijvoorbeeld foto’s uit de film waarin hij een rol speelde.
Roberts droeg een zwarte blazer en accordeerde met zilveren sieraden. Ze wist echt iedereen te boeien op de rode loper.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos