“Iconen worden ook ouder!” Nicole Kidman slaat nieuwe wegen in voor natuurlijkheid en bestormt het netwerk met haar nieuwe imago

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🀐🀯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijk ouder worden te omarmen werd door de meerderheid zeer geprezen. Om te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is niets te zeggen. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en geen commentaar geven op de radicale make-over van de uitmuntende actrice. Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen een hekel hadden aan haar nieuwe look.

Velen waren van mening dat ze er 10 jaar ouder begon uit te zien en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago ontsnapte aan niemands speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als een oma!”, “Wat moedig van je!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos