“De replica van de ark van Noach!” Eén aannemer bouwt een immense ark en trekt wereldwijd toeristen aan

Timmerman spendeert 20 jaar aan het bouwen van een gigantische ark en laat iedereen sprakeloos achter met het eindresultaat! 😱👏 Laten we deze creatie bekijken en in de sfeer duiken! 🧐🫠 Bekijk de exclusieve beelden in dit artikel! 👇👇👇

Het artikel van vandaag gaat over de aannemer die opgroeide in Noord-Holland. Hij was ervan overtuigd dat hij voorbestemd was om een enorme ark te bouwen die mensen zou helpen een vreselijke overstroming te overleven.

Hij was erg geïnspireerd door de ark van Noach en je zou kunnen zeggen dat zijn creatie een imitatie is. Om een exacte kopie te maken, las hij de Bijbel, bekeek hij een aantal films en kreeg hij veel informatie over de originele ark.

Hij begon zijn eigen ark, de ark van Johan, te ontwerpen en te bouwen met de hulp van assistenten. Het is nu een immense tentoonstelling met meerdere verdiepingen en trekt toeristen.

Er is ook een bioscoop en een restaurant waar zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften kunnen worden gehouden. Neem een kijkje en deel je indrukken met ons!


Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos