“Affleck, kijk wat je kwijt bent!” Jennifer Garner stelt haar nieuwe vriend voor en zorgt voor reacties

Garner liet haar nieuwe vriendje zien en riep vragen op bij de fans van de acteur! 🤔🧐 Hier is de man die de liefde van de actrice werd na de scheiding! 😲🫢 Bekijk de exclusieve beelden in dit artikel! 👇👇👇

In 2018 scheidden J. Garner en B. Affleck, hun fans in tranen en verdriet achterlatend. Hun scheiding werd gevolgd door de hereniging van de acteur met zijn ex-verloofde J. Lopez. Wat Garner betreft, zij is naar verluidt aan het daten met John Miller.

Al na zes maanden na hun scheiding verspreidden geruchten zich over het hele netwerk en riepen vragen op bij de fans. Vermeldenswaard is dat de ex-echtgenoten na de scheiding co-ouderschap hebben voor drie schattige kinderen.

Voor degenen die het nog niet weten, Miller is een zakenman en advocaat. Hij werd geboren in 1978 en is de CEO van CaliBurger en CaliGroup. Ongeveer een maand nadat Garner single werd, was hij nog steeds getrouwd met de Amerikaanse zangeres Caroline Campbell.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos