“Instagram vs. werkelijkheid” Fotografen lieten zien hoe “tijdloos mooi” Moore er eigenlijk uitziet

Mensen noemen haar “een voor altijd jong meisje”, maar de realiteit is teleurstellend! Camera’s legden de actrice vast toen ze dat helemaal niet verwachtte. 😳🤐 Bekijk haar “echte” look in dit artikel! 👇👇👇

Paparazzi hebben de uitmuntende actrice en vrouw van B. Willis gefilmd en haar fans laten zien hoe ze er echt uitziet. De 61-jarige vrouw, waarvan wordt aangenomen dat ze “tijdloos mooi” is, verraste haar bewonderaars en supporters op zijn zachtst gezegd.

Het is met het blote oog te zien dat de iconische actrice haar gezicht probeerde te verbergen met haar handen en schijnbaar helemaal niet klaar was om fotografen te ontmoeten. Een aantal netizens vergeleken haar “real-life” look met die van op Instagram en waren sprakeloos.

Sommigen suggereerden dat ze nooit meer korte broeken zou moeten dragen. Hoe haar lichaam er in werkelijkheid uitzag, kwam als een verrassing. Haar cellulitis, losse huid en bobbelige huid bleven niet onopgemerkt.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от cfda (@cfda)

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos