“De tijd spaart niemand!” Hoe de voormalige schoonheid er vandaag uitziet, leidde tot reacties

Cruise zou het verschrikkelijk vinden om zijn ex-geliefde nu te zien! 😱😬 Camera’s legden vast dat Holmes er niet op haar best uitzag en lieten iedereen sprakeloos achter! 🤐😟 Bekijk de exclusieve foto’s in dit artikel! 👇👇👇

Ze waren een van de meest iconische voormalige koppels in Hollywood. Hoewel ze een prachtig liefdesverhaal hadden dat de grootste inspiratie was voor miljoenen, leidden de moeilijkheden en uitdagingen waarmee ze tijdens hun huwelijk werden geconfronteerd tot hun scheiding.

Ze gingen na acht jaar uit elkaar. Het was vooral Cruise’s betrokkenheid bij Scientology die hun scheiding veroorzaakte. Het ex-echtpaar had overigens een dochter genaamd Suri die inmiddels 17 jaar is en nu door haar moeder wordt opgevoed.

De camera’s legden de 45-jarige vrouw vast toen ze dat helemaal niet verwachtte. Om te zeggen dat ze er niet op haar best uitzag is niets te zeggen. De meerderheid was er niet klaar voor om haar zo te zien.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos