Vrouw zegt haar baan op, laat alles achter en bouwt haar eigen huis van 13 vierkante meter buiten de stad

“Ik gaf een appartement op krediet in een grote stad op en bouwde mijn eigen tiny house buiten de stad!” 😲🤫Niemand dacht dat dit unieke tiny house van binnen zo geweldig was, totdat ze erin gingen! 😯😍 Voor de foto’s – zie het artikel! 👇👇👇

Het ongelofelijke verhaal van vandaag gaat over een vrouw uit Washington die een appartement op afbetaling te duur en helemaal niet betaalbaar vond. Maar er was een maar. Ze had niet genoeg geld om er zelf een te kopen.

Dus besloot ze haar baan op te zeggen, alles achter zich te laten en haar eigen tiny house te bouwen buiten de stad. Ze vond het terrein ver weg van haar vorige huis.

Het is het vermelden waard dat dit absoluut unieke huis alleen uit steen en hout is opgetrokken. Het buitengewone ontwerp met lichte elementen maakt het een droom voor heldere persoonlijkheden. Er is alles wat nodig is: een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een werkruimte.

Nu kan ze weg van de bewoonde wereld wonen en volop genieten van haar leven in haar droomhuis.

Zou jij hier willen wonen?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos