“Op zijn 12e een vegetariër met een kaalgeschoren hoofd!” Het schandalige gedrag van Schwimmers kind zorgde voor een enorme ophef

In 2011 verwelkomde Ross van “Friends” zijn dochter! 😲😍Cleo scheerde haar hoofd kaal en noemde zichzelf vegetariër, wat vragen opriep bij de fans! 🤔🧐 Bekijk hoe ze er nu uitziet in dit artikel! 👇👇👇

Er is waarschijnlijk niemand die niet minstens één aflevering van “Friends” heeft gekeken en het personage niet kent dat op briljante wijze werd gespeeld door de succesvolle acteur D. Schwimmer. Ondanks zijn sterrendom in de filmwereld weten mensen maar weinig over zijn privéleven.

De opmerkelijke acteur is vader van een dochter wiens recente ongewone daden de aandacht trokken. Het tienermeisje scheerde haar hoofd kaal en begon te beweren dat ze vegetariër is, wat zelfs netwerkgebruikers belachelijk vonden.

Ze is ook een groot voorvechtster van dierenrechten. Mensen kunnen echter nog steeds niet begrijpen hoe zo’n jong meisje over zulke serieuze onderwerpen kan beslissen en haar imago onherkenbaar kan veranderen.

De filmster lijkt de voorkeuren van zijn dochter te steunen door haar haar zelfontdekkingsreis te laten beginnen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos