“Dit is een echte liefhebbende echtgenoot!” Pierce Brosnan gaf zijn vrouw een cadeau waar het hele internet over praat

“Ter ere van de 60e verjaardag van zijn vrouw heeft hij een fantastisch cadeau gemaakt!” 😍 Fans waren vol ongeloof toen ze Brosnans cadeau aan zijn vrouw van 220 kilo zagen 😲🥰 Het is echt ongelooflijk, zie in het artikel ⬇️⬇️⬇️

Het liefdesverhaal van Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith is een ware inspiratie voor alle koppels ter wereld. Brosnan vertelt zijn vrouw altijd dat hij veel van haar houdt en haar waardeert. Het stel beweert dat ze altijd tijd vinden om te communiceren, ondanks hun drukke schema. “Ik hou van haar energie. Ze heeft een kracht waar ik niet zonder zou kunnen”, zegt Brosnan.

In het bijschrift van de foto schreef hij: “Zestig rozen voor mijn meisje met bruine ogen op haar 60e verjaardag” Keely ging naar sociale media om verschillende foto’s van haar huwelijksceremonie te delen ter ere van haar 22e huwelijksverjaardag.

Brosnan trouwde eerst met actrice Sandra Harris, die in 1991 overleed aan kanker. Helaas stierf zijn dochter aan deze ziekte. Daarna trouwde hij met Keely, die een geweldige moeder werd voor Brosnans kinderen uit een eerder huwelijk. Hij heeft twee zonen met Keely. Wat kun je zeggen over de prachtige liefde van dit stel?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos