“De kinderen van Pretty Woman zijn groot geworden!” Zo zien de kinderen van Roberts en Moder er nu uit

Ze was 37 toen ze haar tweeling verwelkomde! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ Roberts bestormde het netwerk door haar al volwassen kinderen te laten zien waarvan je de nieuwe foto’s in dit artikel kunt vinden! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

J. Roberts is niet alleen een enorm succesvolle, wereldberoemde en begeerlijke actrice en een van de meest invloedrijke figuren in de industrie, ze is ook een toegewijde moeder van drie kinderen en een zorgzame huisvrouw.

Haar man en zij zijn al zo’n twintig jaar gelukkig getrouwd. De man die de grote liefde van Pretty Woman werd, is Daniel Moder. De iconische filmster deelt vaak exclusieve foto’s van haar partner en hun kinderen.

Hun schattige tweeling is al 18 geworden, terwijl hun jongste, Henry, nog 16 is. Roberts heeft ze lange tijd verborgen gehouden voor het oog van het publiek en zo hun privacy beschermd.

Roberts deelt vaak haar inzichten over het feit dat ze op haar 30e moeder werd en voegde eraan toe dat ze te maken kreeg met onzekerheden en ongeloof. Maar alles verliep prima zonder complicaties en nu kon ze volop genieten van de geneugten van het moederschap.

Om uit de buurt van journalisten en paparazzi te blijven, besloot het stel van Los Angeles naar San Francisco te verhuizen in de hoop hun kinderen beter te kunnen opvoeden en hen te helpen een zelfontdekkingsreis te beginnen.

Ze zijn al volwassen en lijken griezelig veel op hun beide ouders. Roberts is er altijd om hen haar onwrikbare steun te betuigen. Hun opvallende verschijning wekt vaak de belangstelling van het publiek.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos