“Zoals kleindochter met opa!” Paparazzi konden Robert De Niro’s jonge vrouw vastleggen met hun pasgeborene

“Het gezicht van de baby is zichtbaar en zelfs de naam is onthuld!”🫣Robert De Niro op 80-jarige leeftijd kreeg zijn 7e kind met zijn jonge vrouw en ze werden eindelijk vastgelegd tijdens een wandeling 😳🥰 Bekijk hier hun gezin 👇👇👇

De 80-jarige Amerikaanse acteur Robert De Niro is voor de zevende keer weer vader geworden. Hij trouwde met een jonge vrouw, Tiffany Chen, die vechtsportinstructrice is, en ze kregen een meisje. Het meisje kreeg de naam Gia Virginia Chen-De Niro en werd geboren op 6 april.

Robert zei dat hij blij was dat hij op deze leeftijd weer vader was geworden. Hij voegde eraan toe dat ze allebei heel blij waren en dat de zwangerschap gepland was. De acteur deelde onlangs een foto van zichzelf met zijn dochter in een onesie.

Toen hem tijdens een interview werd gevraagd naar zijn andere zes kinderen, antwoordde De Niro: “Ik heb net een baby gekregen”. Later zei hij dat hij het feit dat hij een kind had verborgen hield voor het publiek omdat hij haar niet wilde opgeven.

Toen de informatie over de zwangerschap al bekend was, waren al zijn collega’s in de laatste film in shock. Ze wisten van tevoren van niets omdat ze de zwangerschap geheim hielden.

Het was op de set van The Intern dat Robert en Tiffany elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze begonnen te daten in 2021 en Tiffany’s zwangerschap werd bekend nadat ze gespot waren in New York.

Onlangs fotografeerden paparazzi zowel het koppel als Tiffany met de baby. Op de door de fotografen gepubliceerde foto is het gezicht van de baby duidelijk te zien. We weten dat De Niro, ondanks al zijn werk, al zijn vrije tijd doorbrengt met zijn gezin.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos