“Van een hartenbreker in een frêle opa!” Exclusieve beelden van de 88-jarige Delon omringd door zijn familie

Meisjes noemden hem een droomman in de jaren 80, maar kijk hem nu eens! 😲🫣 Hier zijn zeldzame beelden van de 88-jarige Alain Delon die met zijn familie dineert! 🧐🤫 Zie hoe de legendarische acteur er vandaag uitziet in dit artikel! 👇👇👇

Weinigen hebben deze exclusieve beelden gezien van ieders favoriete hartenbreker Alain Delon. Hier is hij aan het dineren, omringd door zijn familie. Zeggen dat de filmlegende onherkenbaar oud is geworden, is nietszeggend. Voor sommigen zag hij er broos en zwak uit.

“We wensen je nog lang te leven! De wereld zal niet hetzelfde zijn zonder jou!”, “Ik heb nooit een acteur gekend die charismatischer en getalenteerder was dan hij!”, “Ik bedoel, hij is 88? Hoe komt dat?”, “Hoe ongewoon het is om hem er zo uit te zien!”.

“Je ziet er fantastisch uit, wat er ook gebeurt!”, “Laat God altijd bij je zijn!”, “Hoe triest is het om te beseffen dat de knapste man ter wereld nu niet meer dezelfde is!”, “Zijn leeftijd laat zich voelen!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos