Niemand gaf een tweede gedachte aan dit extreem smalle huis, maar hoe het er van binnen uitzag blies het netwerk op

Welke architect heeft dit huis gebouwd en wie woont hier? ๐Ÿง๐Ÿค” Voordat je het smalste huis binnenging, had niemand een idee dat het er van binnen zo geweldig uitzag! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Bekijk het interieur in dit artikel! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Onlangs is er in Chicago een heel bijzonder en smal huis gevonden. Zodra je dit huis bekijkt, komen er meteen vragen als “Wie heeft dit gebouwd?” en “Wie kan hier wonen?”.

Het geheel is dat er een klein territorium te koop stond. Een medewerker van de plaatselijke architectuur kocht dit en maakte er zo’n bijzondere woonplek van. De man doorbrak alle stereotypen en besloot dat zelfs zo’n smal gebied een droomplek kan worden.

Hij slaagde erin om een huis met twee verdiepingen en een kelder te bouwen in de vorm van een driehoek. De houten meubels en het prachtige ontwerp maakten het tot een droomplek om te wonen. Het minimalistische ontwerp en de moderne inrichting ontsnappen aan niemands aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos