Mijn man en ik kochten een verwaarloosde eenpersoonskamer van 34 m² en voerden een geweldige renovatie uit: voor en na foto’s

Verhuizen naar een andere stad was de reden voor een stel om een eigen woning te kopen. Vanwege het beperkte budget kozen ze voor een bescheiden eenkamerflat met een oppervlakte van 34 vierkante meter. De nieuwe eigenaren waren niet blij met het oude interieur, dus wendden ze zich tot ontwerpers om een unieke en comfortabele ruimte te creëren.

Entree

De muren in de hal werden geëgaliseerd en geverfd met lichte vochtbestendige verf. De vloer werd gelegd met porcellanato onder marmer. Bij de ingang zijn er decoratieve houten panelen met haken voor kleding. Daarnaast werd een wandconsole met een spiegel en een turkooizen poef geïnstalleerd. Een ruime opbergkast met turkooizen deuren werd tussen de keuken en de kamer geplaatst.

Keuken

In de keuken is de vloer ook gelegd met porseleinen tegels. Bij de ingang staat een koelkast en daarachter is een eethoek met een ronde tafel en een gezellige bank. Achter de bank is een accentmuur met een muurschildering en volumineuze panelen.

Er tegenover is een hoekkeuken in groene en houten kleuren en het schort is betegeld in blauwgroen.

Kamer

De woonkamer, die zich bij de ingang van de kamer bevindt, heeft blauwgekleurde muren en een laminaatvloer. Links van de ingang staat een opbergsysteem met een tv. Er tegenover staat een grote grijze bank en een lattenwand die de ruimte in zones verdeelt.

Achter de scheidingswand bevindt zich een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed, een nachtkastje, een tv en een compacte kaptafel. Op de muur achter het bed kwam een muurschildering met driedimensionale panelen terug. Op het balkon is een bar geïnstalleerd.

Badkamer en WC

Voor het ontwerp van de badkamer en het toilet werd gekozen voor klassiek wit, zwarte rechthoekige tegels en tegels met een geometrisch patroon.

De wasmachine is handig geplaatst tegenover de wastafel.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos