In plaats van een lelijke, ellendige commode weg te gooien, maakte het meisje er een modern meubelstuk van.

Het meisje zag potentieel in deze weggegooide commode en maakte er iets geweldigs van! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ Het meisje transformeert een commode onherkenbaar en deelt de voor-na foto’s die je in dit artikel kunt vinden! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Een meisje kwam een “lelijke” miserabele commode tegen, zag er een groot potentieel in en geloofde dat het een perfect meubelstuk kon zijn voor de inrichting van haar huis.

Ze verwijderde heel eenvoudig de oude coating van de commode. Ze bewapende zich met Fairy en een metalen spons. Omdat het multiplex en het grenenhout niet bijzonder waardevol waren en de ontbrekende lades absoluut vervangen moesten worden, besloot ik de commode te verven.

Dit zou een schoenenrek worden. Het renovatieproces begon met het schuren van houtdefecten en het ontvetten van het oppervlak, waarna ze begon met verven. Daarna begon ze met verven. Ze schilderde de planken aan de binnenkant met verf die over was van het werken aan een schoenenrek.

Hoewel de verf werd aangeduid als acrylverf, leek hij in werking op alkydverf – dik en geurig, maar toch dekte hij het oppervlak op een perfecte manier. Om de ontbrekende dozen te vervangen, besloot ze deuren te maken van de dozen die ze op de markt had gekocht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos