“Papa’s genen hebben hun werk gedaan!” Hoe Clooney’s kinderen eruit zien ontgaat niemand

Het is 6 jaar geleden dat George en Amal Clooney hun tweeling kregen! 😮😍 De kinderen van de torenhoge acteur zijn al groot geworden! 🧐🫢 Bekijk hun recente exclusieve foto’s in dit artikel! 👇👇👇

De Amerikaanse hitserie ER bracht de druilerige carrière van George Clooney naar een heel nieuw niveau. Dit was lang niet zijn eerste werk, maar wel het werk dat hem definitief tot een gerenommeerd, veelgevraagd en torenhoog figuur in de industrie maakte.

Hij speelde in “Batman and Robin” waarvoor hij terecht 10 miljoen dollar kreeg. Zijn charisma, professionalisme en uitstekende acteerprestaties hebben zeker hun vruchten afgeworpen en worden nog steeds zeer gewaardeerd.

Wat zijn privéleven betreft, is hij getrouwd met Amal Clooney met wie de prominente acteur in 2017 een absoluut schattige tweeling verwelkomde. Het toekomstige koppel kruiste elkaar voor het eerst bij een meer toen ze allebei aan het uitrusten waren.

Amal werkte op dat moment in een internationale rechtszaak. Slechts een paar maanden later besloot het liefhebbende stel hun relatie te legaliseren. Dit gebeurde in 2014. De echtelieden hebben altijd hun best gedaan om hun tweeling uit de publiciteit te houden.

Nieuwe exclusieve foto’s van de tweeling zijn op het net verschenen en werden het onderwerp van verhitte discussies. Bekijk hoe de kleine tweeling van thr acteur er nu uitziet!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos