“Kaalhoofdig, als een tomboy!” Nieuwsgierige paparazzi legden Shiloh Jolie-Pitt vast met een heel nieuw beeld

Camera’s hebben de “gecompliceerde” dochter van Jolie en Pitt vastgelegd terwijl ze haar nieuwe look draagt! 😮🧐 Het celebritykind werd gespot met een roze buzzcut tijdens een lunch met een vriendin! 🤭 Bekijk de paparazzifoto’s in dit artikel! 👇👇👇

Een van de meest schandalige en spraakmakende kinderen van beroemdheden is ongetwijfeld Shiloh. Het “gecompliceerde” meisje trok opnieuw de aandacht van paparazzi die onlangs furore maakten met haar nieuwe afbeelding met kort roze haar.

Het 17-jarige meisje blijft in het middelpunt van ieders belangstelling staan omdat ze voortdurend van stijl verandert en van gedachten verandert over of ze een jongen wil worden of een meisje wil blijven. Ze lijkt haar eigen weg nog niet gevonden te hebben en zit nog steeds in haar zelfontdekkingsreis.

“De perfecte mix van haar ouders!”, “Ze heeft absoluut de beste genen”, “Ze heeft mijn hart gestolen! Ik zal nooit ophouden haar perfecte gelaatstrekken te bewonderen”, “Geen wonder dat Jolie en Pitt de mooiste kinderen hebben”.

“Zelfs kaal ziet ze er mooi uit”, “Heeft ze plannen om modellenwerk te gaan doen? Dat zal zeker een succes worden!”, “Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos