“Wat eng! Hou op!” Dit is hoe ontelbare schoonheidsprocedures de ex-vrouw van Schwarzenegger hebben verwend

Maak je klaar om je rot te schrikken als je Schwarzeneggers ex-vrouw op nieuwe, onbewerkte foto’s ziet! 😱🀐 Shiver verscheen na meerdere plastische chirurgische ingrepen en maakte furore met haar drastische transformatie! 🀯🫣 Bekijk hoe ze er nu uitziet in dit artikel! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Paparazzi hebben onlangs Maria Shiver, de ex-vrouw van de legendarische Schwarzenegger, betrapt in de straten van Santa Monica. Cameralenzen hebben onlangs de vrouw vastgelegd die haar uiterlijk onherroepelijk heeft verpest. De voormalige schoonheid was moeilijk te herkennen.

Zeggen dat ze zichzelf onherkenbaar heeft getransformeerd is eigenlijk niets. Op jacht naar eeuwige jeugd heeft ze merkbare veranderingen ondergaan die haar helaas niet alleen niet meer charme hebben gegeven, maar ook haar schoonheid hebben afgenomen.

“Je zult vandaag de dag niets angstaanjagenders zien dan dit!”, “Wat een misdaad om zo’n schoonheid te verpesten!”, “Toen gingen de plastische chirurgen te ver!”, “Hoe kunnen we dit niet meer zien?”, “Arnold zou het vreselijk vinden om haar nu te zien!”.

Het moet gezegd worden dat Maria en Arnold 25 jaar getrouwd waren. Het scheidingsproces duurde bijna 10 jaar en pas vorig jaar zijn ze officieel gescheiden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos