Iedereen is verbaasd om te zien hoe de bedelaar is veranderd na zijn lange baard en vuile haar

“Als dakloze ging hij een kapperszaak binnen en kwam eruit als een Hollywoodster!” ๐Ÿ˜ฑ Hij wilde een scheermes halen, maar veranderde daardoor zijn leven en werd onherkenbaar ๐Ÿ‘๐Ÿ’˜ Kijk hem hier maar eens๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Vaak weten mensen die hun leven drastisch willen veranderen niet waar ze moeten beginnen. Psychologen raden aan om eerst te proberen je uiterlijk te veranderen. Joรฃo Coelho Guimarรฃes bevond zich in een moeilijke financiรซle situatie, zonder huis. De man leefde op straat en had geen manier om persoonlijke verzorging te organiseren. Op een dag besloot hij naar een kapperszaak te gaan en om een scheermes te vragen.

Maar tot zijn verbazing bleek de eigenaar van de salon de vriendelijkste persoon die niet alleen besloot om de man te helpen, maar ook om hem volledig te transformeren. Een bekwame meester reageerde op het verzoek dat een persoon niet alleen scheren nodig heeft, maar een volledig scala aan diensten. Hij zei ook dat hij bereid was om alles helemaal gratis te doen, alleen maar om de ongelukkige man een plezier te doen.

Wat een heel ander persoon leek te zijn, keek hem aan in de spiegel. Een nieuw kapsel, het knippen van zijn snor en baard veranderden de dakloze man onherkenbaar. Het duurde slechts een paar uur om de complete look te voltooien.
De werknemers van de kapsalon waren geschokt door de acties van de eigenaar. Zijn foto’s voor en na de transformatie belandden op sociale netwerken en trokken de aandacht.

Toen gebeurde er een echt wonder. Heel toevallig hoorde zijn zus het verhaal. Ze was verbaasd dat hij dakloos was geworden. Zo leidde een willekeurig bezoek aan een schoonheidssalon ertoe dat de man zijn familie terugvond.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos