“Dezelfde lengte als zijn 12-jarige dochter!” Exclusieve beelden van het prachtige gezin van Peter Dinklage

Als je “Game of Thrones” hebt gekeken, herinner je je Tyrion waarschijnlijk wel! ๐Ÿค”๐Ÿง Iedereen lachte om zijn dwerggroei en had geen idee dat hij een beroemd acteur zou worden! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘ Bekijk hoe de familie van Peter Dinklage eruitziet in dit artikel! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Ondanks het ongeloof en de harde kritiek van miljoenen mensen werd Dinklage een van de grootste en meest succesvolle acteurs in de industrie. Naast zijn druilerige carriรจre is hij ook een zorgzame en toegewijde echtgenoot, vader en familieman.

Peter vond zijn gezinsgeluk bij theaterregisseur Erica Schmidt, die veel groter is dan haar man. Onlangs hebben fotojournalisten de legendarische ster uit “Game of Thrones” met zijn gezin betrapt en het netwerk bestormd.

Ondanks de dwerggroei van deze unieke man, schonk Erica hem twee schattige kinderen en de oudste heeft haar 12e verjaardag al gevierd. Toen mensen het mooie en harmonieuze gezin zagen, wensten ze hen het allerbeste en overlaadden hen met complimenten.

“Laat God deze familie beschermen!”, “Gelukkig heeft het meisje de uniciteit van haar vader niet geรซrfd”, “Uiterlijk is niets als er pure liefde en begrip is”, “Hij is een geweldige vader en liefhebbende echtgenoot”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos