“Stro in plaats van haar!” De tiener die bang was voor kappers krijgt zijn eerste knipbeurt sinds 10 jaar

De man was bang voor kappers en heeft 10 jaar lang zijn haar niet gekamd en geknipt! 😲🫢 Hoe hij eruit zag toen hij voor het eerst in tien jaar een kapperszaak bezocht, lees je in dit artikel! 👇👇👇

Het kind dat ervan droomde om haar te laten groeien en eruit te zien als surfers had zijn haar al tien jaar niet geknipt. Dit is moeilijk te geloven, want in plaats van haar zat er een grote, vieze bult haar op zijn hoofd.

Lang niet iedereen is zich echter bewust van de ware reden waarom hij al die tijd bang was om zijn haar te knippen. Het hele ding is dat hij een zeldzame mentale stoornis heeft en bang is voor een schaar. Hij liet zelfs zijn ouders zijn haar niet knippen.

Op een dag vond hij genoeg moed en ging hij met zijn vader, Antony, naar de kapper. De kapper was James Williams die doodsbang was om zijn haar te zien. Het was absoluut een van de moeilijkste werken, maar hij slaagde erin om het af te maken.

Nu kan de man er trots op zijn dat hij een heel stijlvol kapsel heeft en er veel knapper en mooier uitziet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos