“Na een date night met gekuste lippen!” De beschamende kiekjes van Bellucci halen overal de krantenkoppen

Dronken Bellucci die uit de auto probeert te stappen is iets wat niet iedereen wil zien! 😳🫣 Cameralenzen legden de Italiaanse actrice stiekem vast en maakten een sensatie met de schandalige foto’s die je in dit artikel kunt vinden! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Deze iconische actrice heeft een nieuwe liefde gevonden en is niet van plan om met pensioen te gaan. Bellucci heeft haar relatie met regisseur T. Burton officieel aangekondigd door samen met hem op de rode loper te verschijnen. Ze hielden elkaars handen warm vast en keken elkaar liefdevol aan.

Een nieuw hoofdstuk in het leven van de Italiaanse filmster en haar nieuwe partner is begonnen. Omdat het leven en uiterlijk van de legendarische Bellucci altijd in het middelpunt van de belangstelling hebben gestaan, werd haar nieuwe relatie meteen het onderwerp van gesprek.

“Ze is van een ander niveau. Ze heeft geen gelijken”, “Niets kan haar onaardse schoonheid verpesten, zelfs cellulitis en sinaasappelhuid”, “Ze is mooi in elke vorm en gedaante!”, “Hoe ouder worden er mooi uitziet!”.

Hoewel haar uiterlijk een aantal leeftijdsgerelateerde veranderingen heeft ondergaan, behoudt ze nog steeds haar onaardse charme en onverwoestbare gratie. Haar naam zal voor altijd een van de meest iconische sterren zijn die de wereld ooit gekend heeft.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos