“Geen wonder dat James Bond verliefd op haar werd!” Lang niet iedereen heeft gezien hoe de vrouw van de acteur er vroeger uitzag

Het hele internet heeft het over haar zwaarlijvigheid, maar heb je haar al in haar jeugd gezien? πŸ€”πŸ§Na de archieffoto’s van Keeley Shy beseffen de fans waarom ze Brosnans grootste liefde werd! 🫒😍 Bekijk in dit artikel hoe ze er in de jaren ’90 uitzag! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Pierce Brosnan is een van de wereldberoemde en prominente acteurs wiens carrière naar een hoger niveau werd getild na zijn legendarische rol als James Bond. Zijn knapheid en aantrekkelijke lichaam lieten niemand onverschillig.

Hoewel miljoenen meisjes van hem droomden, behoorde het hart van de iconische filmster toe aan één vrouw wiens huidige verschijning actief wordt besproken op sociale media. Lang niet iedereen heeft gezien hoe ze er in haar jeugd uitzag.

Hun romance begon in 1994 en in 2001 werd het stel officieel onafscheidelijk. Hoe verrassend het ook lijkt, het stel is nog steeds samen en heeft geen andere plannen. Zelfs na zoveel jaren huwelijk kijken ze elkaar met liefde aan.

Zodra Keeley’s archieffoto’s op het net verschenen, konden mensen begrijpen waarom de acteur smoorverliefd op haar werd. Kijk naar haar en deel of je haar aantrekkelijk vindt of niet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos