“De Hollywood-bom is 76 geworden!” Zo heeft de tijd iconische filmster Sally Field veranderd

De fans herkenden Field nauwelijks op deze foto’s! 😬😲 De Amerikaanse actrice, die natuurlijke veroudering omarmde, liet zichzelf nu zien en bedroefde iedereen met haar verouderde look die je in dit artikel kunt zien! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Sally Fields ongelooflijke talent, professionalisme en toewijding aan acteren hebben van haar een van de meest succesvolle en bekendste Amerikaanse actrices gemaakt. Ze werd geboren in 1946 in Pasadena en had een passie voor acteren.

Naast een succesvol actrice is ze ook een welverdiend voorvechtster voor vrouwenrechten en sociale rechtvaardigheid. Niet alleen als filmster, maar ook als een echt invloedrijk figuur in de industrie, kan Fields bijdrage nauwelijks overschat worden.

Geloof het of niet, maar ze is al 76 en vastbesloten om haar natuurlijke veroudering te omarmen, in tegenstelling tot veel sterren in de showbusiness. Ze is sterk gekant tegen het ondergaan van operaties.

Ondanks haar merkbaar verouderde uiterlijk zijn haar onaardse charme en enthousiasme onveranderd gebleven.

Voel je vrij om je mening met ons te delen!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos