Ziek en moe van hetzelfde kapsel sinds 1986, vroeg de vrouw een stylist om haar een frisse look te geven.

De vrouw die al sinds 1986 hetzelfde kapsel had, bezocht eerst een schoonheidssalon waar stylisten haar uiterlijk onherkenbaar veranderden! 😱😳 Katy toonde het eindresultaat dat je in dit artikel kunt zien! 👇👇👇

Het ongelooflijke verhaal van vandaag gaat over Katy, een huisvrouw uit Amerika die populair werd door het programma Rachel Ray. Ze had genoeg van hetzelfde kapsel dat ze al sinds de jaren 80 had en vroeg de stylist van de show om haar een nieuwe look te geven.

Alles begon toen haar dochter toegaf dat het beschamend voor haar was om samen met haar moeder ergens naartoe te gaan. Nu realiseerde de vrouw zich duidelijk dat het hoog tijd was om iets te veranderen.

Geloof het of niet, maar sinds 1986 had ze geen schoonheidssalon meer bezocht. Ze had al meer dan 36 jaar hetzelfde kapsel. Haar haar zag er verschrikkelijk uit en de conditie liet veel te wensen over. Haar dochter was ervan overtuigd dat haar moeder in de jaren 80 was blijven hangen.

De vrouw gaf toe dat ze gewoon geen geld aan zichzelf wilde uitgeven. Zeggen dat de stylisten haar onherkenbaar hebben veranderd, is nietszeggend. Dit kapsel gaf haar een frissere uitstraling en past perfect bij haar.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos