Na meer dan tien jaar dreadlocks te hebben gedragen, heeft de man zijn haar laten knippen en het internet bestormd met het eindresultaat

De man liet zijn haar zien nadat hij 12 jaar lang dreadlocks had gedragen en de hele wereld was sprakeloos! 🤐😱 Zelfs een gewone schaar bleek nutteloos voor het knippen van zijn haar! 😮😬 Bekijk zijn nieuwe afbeelding in dit artikel! 👇👇👇

Dit type kapsel veroorzaakt vaak gemengde reacties. Sommigen vinden het tegenwoordig populair en een absoluut unieke vorm van zelfexpressie, terwijl anderen er niets anders in zien dan gewoon warrige plukken haar.

Geloof het of niet, maar het hele proces duurt enkele dagen. Toch zullen degenen die ooit zo’n kapsel hebben gehad waarschijnlijk zeggen dat het eindresultaat het waard is. Sommige mensen gaan echter te ver en lijken er letterlijk door geobsedeerd.

De held van vandaag draagt al 12 jaar dreadlocks, hoe verbazingwekkend het ook lijkt. Zijn haar was al tot zijn middel gegroeid. Op een dag realiseerde hij zich dat het hoog tijd was om van die toch al ellendig uitziende dreadlocks af te komen.

Maar zijn haar zat zo in de war dat een gewone schaar het niet bleek te kunnen knippen. Nadat hij zijn haar had laten knippen, kon de man zijn ogen nauwelijks geloven toen hij zijn spiegelbeeld zag. Netizens beweren dat hij een knappe jongeman is geworden.

Voel je vrij om je indrukken over de verbazingwekkende transformatie van de Amerikaanse jongen van vandaag hieronder te delen!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos