Vechten met ziektes en blut zijn weerhield dit stel er niet van om hun droomhuis te bouwen

Met twee vrachtcontainers en zonder budget maakte het koppel een gezellig huis! 😮😍 Het ongelooflijke verhaal van vandaag zal niemand onverschillig laten! 😯 Bekijk meer foto’s in dit artikel! 👇

Het huis waarin dit koppel woont, heeft een oppervlakte van niet meer dan 37 vierkante meter. Natuurlijk lijkt het nauwelijks haalbaar om hier te wonen, maar in feite is het een van de meest comfortabele plekken geworden om te wonen voor miljoenen mensen.

Omdat ze geen financiële mogelijkheden hadden, maakte het blutte echtpaar een huis van vrachtcontainers. Met slechts twee containers konden ze een huis van twee verdiepingen bouwen. Het ongelooflijke verhaal van dit stel begon in 2014 met het verkrijgen van een grondgebied in Washington.

Dave werd echter al snel gediagnosticeerd met een hersenbloeding. Hij bracht zelfs veel tijd door in een revalidatiecentrum. Gelukkig kon hij overleven en de familie begon al snel hun plannen om te zetten in realiteit.

Hij verloor, ongelukkig genoeg, de rechterkant van zijn lichaam, maar dit weerhield hem er niet van om zijn gekoesterde droom na te jagen. Zoals hij beweerde, was het de bouw die hem hielp te herstellen van de vreselijke kwaal.

In 2016 was het huis klaar en de man kreeg op wonderbaarlijke wijze de mobiliteit van 85 procent van zijn lichaam terug. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer, de logeerkamer en een bijkeuken voor het opbergen van spullen.

De tweede verdieping heeft een balkon en de slaapkamers. Het heeft ook een prachtig uitzicht dat niemand onverschillig laat.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos