Noem haar “ze”, niet “ze”! De nieuwe schandalige foto’s van Lopez’ erfgename hebben furore gemaakt

Lopez vraagt de fans om haar dochter “ze” te noemen, niet “zij”!😬 De beroemdheid steunt de niet-traditionele geslachtsbenadering van haar erfgename wiens veranderde uiterlijk je in dit artikel kunt zien! 👇👇👇

Net als Jolie’s dochter heeft Emma, de erfgename van Jennifer Lopez, iedereen verrast met haar compleet nieuwe uiterlijk. De 15-jarige tiener ziet er helemaal niet uit als een meisje en dit roept vragen op bij de fans.

De ster uit de showbusiness moedigt haar dochter aan en steunt haar onvoorwaardelijk. Ze accepteert haar niet-traditionele geslacht en laat haar haar ware zelf vinden tijdens haar zelfontdekkingsreis.

Lopez’ openhartige benadering leidt echter tot gemengde reacties. Degenen die zich Emma herinneren als een meisje zijn nu verbaasd als ze zien hoe ze is veranderd, terwijl de anderen dit zien als een norm waar niets op tegen is.

Het feit dat de iconische ster en haar erfgename qua uiterlijk niets met elkaar gemeen hebben, laat niemand onverschillig. Hun leven zal nooit ophouden het middelpunt van de belangstelling te zijn. De familie zelf ontkent niet dat ze er niet als een meisje uitziet.

Misschien heeft ze gewoon een andere interpretatie van vrouwelijkheid en trekt ze zich waarschijnlijk niets aan van de meningen en kritiek van anderen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos