Niemand geloofde dat dit tienermeisje haar kamer kon restaureren, maar ze liet het eindresultaat zien en liet iedereen sprakeloos achter

Een tienermeisje verwijderde het behang van haar kamer en beweerde dat ze het zou veranderen zoals ze wilde! 🤭🫣 Ze luisterde niet naar anderen en liet al snel het eindresultaat zien dat je in dit artikel kunt zien! 🧐👇

Het verhaal van vandaag gaat over de 14-jarige Julie uit Groot-Brittannië die zich duidelijk realiseerde dat haar kamer dringend aan renovatie toe was. Ze ging snel aan de slag en verwijderde al het behang. Julie besloot het ontwerp helemaal in haar stijl te maken.

Voor de klus nam Julie een paar blikken verf, een spatel en afplaktape en dat was alles. Ze “toverde” de schoongemaakte muur twee dagen lang, filmde alles op camera en deelde de voortgang voortdurend met haar volgers.

Volgens de plannen van het meisje verschenen er geometrische vormen van verschillende grootte en kleur op de muur. Om de randen er netjes en gelijkmatig uit te laten zien, gebruikte ze afplaktape.

Julie postte een foto van haar originele ontwerp op de DIY On a Budget Official groep, waar iedereen haar zeer prees. De moeder van het meisje was echt verrast en blij met het eindresultaat van de transformatie van de kamer.

Sommige abonnees prezen Julie, sommigen vonden het niet eens erg om een jonge ontwerper in te huren om een ontwerp voor hun huis te maken en sommigen waren jaloers op het meisje wiens ouders zo kalm reageerden op wat er gebeurde.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos