Een Amerikaanse man spendeerde 25 jaar aan het graven van een huis in een grot en pochte over het eindresultaat

De man liet alles achter en spendeerde 25 jaar aan het graven van een huis in een grot voor zijn familie! 😲🤐 Mensen krijgen kippenvel als ze het huis in de grot zien! 😱 Bekijk de foto’s in dit artikel! 🧐🤔

Als het gaat om creatieve ideeën voor het bouwen van huizen, blijven mensen onze interesse wekken. De held van vandaag, Grant Johnson, is een gewone Amerikaanse man die al heel lang een huis in een grot aan het graven was voor zijn gezin.

In 1973 vestigde de man zich in het mijnstadje Moab. Hij was pas 17 en had zijn school niet afgemaakt, maar daar was hij helemaal niet rouwig om, want velen ondergingen hetzelfde lot om elders geld te verdienen.

Na vele jaren als mijnwerker te hebben gewerkt, kreeg hij een vrouw en kinderen en besloot hij dat hij Grant County niet wilde verlaten. In Moab woonden slechts 4000 mensen, maar dat deed Grant niet van gedachten veranderen.

Daarom kocht hij een gebied van 16 hectare, een volledig lege plek, wat veel vragen opriep. Het gezin woonde relatief lang in een woonwagen. De man begon al snel te werken. Hij begon te graven in een grot en zette zijn eigen bedrijf op.

Dankzij zijn noeste arbeid kon hij een woongebied van 450 vierkante meter krijgen. Het huis is uitgegroeid tot een van de meest opmerkelijke plaatsen in de buurt. Het heeft ook de titel “nationaal park” gekregen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos