“Iconen worden ook oud!” De eerste verschijning van Bellucci met haar nieuwe minnaar werd het onderwerp van discussies

Romance met een regisseur op leeftijd heeft haar geen goed gedaan! 😬 Monica Bellucci verscheen zelden op een evenement en je kunt haar opvallend verouderde look in dit artikel zien! 🧐👇

Monica Bellucci viert binnenkort haar 60e verjaardag. Degenen die haar bewonderden in de jaren 90 weigeren te geloven dat hun favoriete idool ouder wordt. Maar zelfs vandaag de dag kan ze elk supermodel overtreffen en dat is verbazingwekkend.

Haar verdiende titel “de belichaming van schoonheid en vrouwelijkheid” houdt ze zelfs vandaag de dag nog stevig vast. Haar onaardse schoonheid en unieke aantrekkingskracht kunnen niemand onverschillig laten en oprecht bewonderen.

Haar laatste verschijning in Rome in een elegante, volledig zwarte jurk maakte meteen furore. Degenen die van de jonge Bellucci hielden konden haar nauwelijks herkennen, maar de trouwe fans lieten de kans niet voorbijgaan om haar met complimenten te overladen.

Het lijkt erop dat haar nieuwe romance met de regisseur haar goed heeft gedaan en dat ze nog knapper en zelfverzekerder is geworden. Het is verbazingwekkend hoe ze jaar na jaar beter wordt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos