“En daarvoor verliet hij zijn carrière?” Johnny Depp besloot van beroep te veranderen, wat gemengde reacties veroorzaakte

“Vernietigde zijn geweldige reputatie in één stap!” 😔Als fans zich zorgen maakten over het vreemde uiterlijk van Depp, dan is dit nieuws nog verrassender 😲😱 Feit is dat hij van beroep is veranderd, maar wat hij daarvoor heeft gekozen kun je te weten komen in het artikel 👇👇👇

Onlangs werd bekend dat acteur Johnny Depp in de Engelse buitenwijken is gaan wonen. Het is geen geheim dat zijn fans zich zorgen maakten over zijn uiterlijk, maar deze informatie verraste hen nog meer. Johnny veranderde van beroep en werd eigenaar van een pub.

De Checkers Inn pub is eigendom van Paul Hollywood, presentator van de Britse kookshow Best Baker․ De prijs van de pub is een miljoen pond (=1,2 miljoen euro).
Omwonenden klagen dat de pub een duur etablissement is geworden. Maar wij willen zeggen dat zo’n aankoop een slecht idee was. Ten eerste opende Depp begin jaren 90 de Viper Room in Los Angeles.

Deze plek werd al snel populair en veel beroemdheden zoals Keanu Reeves en Brad Pitt kwamen er vaker. Het gebeurde echter dat de plek een slechte reputatie kreeg․ Dit gebeurde allemaal nadat de 23-jarige River Phoenix stierf aan een overdosis voor de Viper Room in 1993. Tot voor kort gebruikte Depp ook veel alcohol en illegale middelen.

Amber Heard sprak tijdens de rechtszaak over zijn gedrag onder invloed van alcohol. Maar de acteur ontkende alle gevallen van geweld, maar zei niets over het feit dat hij leed aan verslaving.
Blijkbaar wachten hem ook deze keer veel problemen in zijn eigen kroeg.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos