Een 18-jarige jongen kocht een oude schuit en bouwde die eigenhandig om tot een comfortabele woonboot

Iedereen lachte hem uit, maar toen ze het resultaat zagen waren ze sprakeloos! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿค Met niets anders dan zijn eigen handen veranderde een jongen een schuit in een woonboot! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Het hebben van woonboten is snel populair geworden in de Grote Brian. In hun vrije tijd maken mensen liever geen uitstapjes, maar riviercruises die ook nog eens meerdere weken kunnen duren.

De man van vandaag droomde er al lang van om er een te hebben, maar hij had er geen geld voor. Dus besloot hij het helemaal zelf te doen. Aanvankelijk geloofde lang niet iedereen in hem en werd hij zelfs uitgelachen toen ze zijn onrealistisch ogende plannen doorhadden.

Hij kon voor een habbekrats een oude schuit kopen die de toekomstige woonboot werd. Hij begon te plannen hoe hij alle kamers en voorzieningen kon maken die nodig waren voor het leven. En eindelijk begon hij te werken!

Er waren nu twee kleine kamers voor zijn moeder en zus. Hij maakte zelfs ruimte voor een keuken en een badkamer. Het meubilair was helemaal zelf gemaakt, wat prijzenswaardig is en onze speciale aandacht verdient.

Op de tweede “verdieping” was er een kleine maar comfortabele woonkamer. De woonboot zag er helemaal nieuw uit en werd niets anders dan een gekoesterde droom voor iedereen die het zag.

Velen stelden voor dat de jongen de boot zou verkopen om er een grote som geld mee te verdienen. Hij weigerde echter botweg en brengt er nu zijn tijd door met zijn familie.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos