Ze stal het hart van Tommy uit “Peaky Blinders”! Dit is wie Murphy’s grootste liefde werd

Miljoenen discussiëren over de vrouw van Tommy uit “Peaky Blinders”!😬 De fans waren geschokt toen ze de vrouw zagen op wie Cillian Murphy verliefd werd! 😱🫣

Er is bijna niemand die deze getalenteerde, charismatische en veelgevraagde acteur niet kent. Zijn grote bijdrage aan de Hollywood filmindustrie kan niet worden overschat. Er is maar weinig bekend over zijn persoonlijke leven.

Wat wel zeker is, is dat hij al bijna 20 jaar gelukkig getrouwd is met kunstenares Yvonne McGuinness. Het toekomstige koppel ontmoette elkaar voor het eerst tijdens het toneelstuk “Disco Pigs” dat de legendarische filmster fataal werd.

Het beroemde koppel verschijnt zelden in het openbaar en deelt geen details over hun leven. Ze zijn niet actief op sociale media. De familie geniet van hun tijd in Ierland en probeert zich afzijdig te houden van het publieke oog.

Yvonne’s niet aflatende steun en toewijding aan de opmerkelijke acteur kan nauwelijks worden overschat. Cillian zelf houdt niet van showbusiness en brengt de meeste tijd door met zijn dierbare gezin.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos