“Ze hebben gewoon hun schoonheid verpest”: hier zijn foto’s van beroemdheden wier carrière vervaagde na een operatie

Tot hun verbazing ontneemt plastische chirurgie hen volledig hun individualiteit.

Velen van ons dromen ervan om een bepaalde lijn in ons uiterlijk te veranderen, in de overtuiging dat dit ons zal helpen om eindelijk van onszelf te houden. Helaas werkt dit niet zo. Na de eerste plastische ingreep, zo leert de praktijk, volgt de tweede, en dan de derde en vierde. Tot verbazing van de vrouwen helpt plastische chirurgie niet alleen niet om het gevoel van eigenwaarde te vergroten, maar ontneemt het ons ook volledig onze individualiteit. Hier zijn een paar foto’s van sterschonen, wier carrières simpelweg vervaagden na mislukte plastische chirurgie.

Mickey Rourke

Donatella Versace

Jennifer Gray

Tori Spelling

Courtney Love

Emmanuelle Beart

Lara Flynn Boyle

Cindy Rome

Het is interessant om jullie mening te weten over deze celebs die zichzelf compleet hebben veranderd. Zien ze er nu aardiger uit?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos