Pas op 80-jarige leeftijd besloot deze oma eindelijk haar oude appartement te renoveren, het resultaat mag er zijn

“Waarom heeft ze zulke luxe nodig op haar 80e?”😳15 jaar later stemde deze oma eindelijk in met de renovatie 😱😍 Je zult zeker met open mond blijven staan, na het zien van foto’s van het resultaat in het artikel! 👇👇👇

Toen deze oma het aanbod kreeg om haar appartement te renoveren, zei ze altijd dat ze niet lang meer te leven had. Ze verloor haar man net nadat ze 50 was geworden.
Oma zal misschien niet lang meer leven, maar voorlopig geniet ze van haar leven․ Ze gaat wandelen met haar vrienden en winkelen.
Al 15 jaar proberen we haar allemaal over te halen om te renoveren, maar ze zegt altijd dat ze wil dat het huis hetzelfde blijft als in de tijd van haar man. Maar uiteindelijk stemde ze ermee in dat het huis gerenoveerd was.

Eerst renoveerden we de keuken om hem licht en comfortabel te maken, daarna ruimden we de badkamer op. Daarna stelden ze voor dat de grootmoeder tegelijkertijd zou instemmen met mooie plafonds en er op zijn minst vers linoleum in zou gooien. We kochten nieuwe meubels en veranderden het behang dat ze ooit samen met haar grootvader had opgehangen. Daarna werden de muren gepleisterd en in de grondverf gezet.

Na zo’n enorme klus moesten we alle rommel uit het appartement verwijderen. We controleerden de bedrading en verplaatsten de schakelaars naar een handige plek.

We maakten plamuur, eerst de hoofdplamuur, daarna de afwerkplamuur, en brachten de ondergrond aan. We vervingen ook de radiatoren․ Uiteindelijk verliep alles volgens plan.

Nadat de muren gedroogd waren, hebben we ze geschuurd, daarna het plafond geverfd en versierd met plafondplinten.

We kozen voor vinylbehang op basis van vlies. Om een modern resultaat te krijgen, kregen we op één muur een patroon en de rest was effen.

En hier komt het leuke gedeelte! Oma besloot om de oude kasten in het huis te laten staan ter nagedachtenis aan haar opa, maar het is goed dat ze akkoord ging met een nieuwe bank! Nu zal de oma zich natuurlijk beter voelen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos