“Maggie en Ralph zijn 66 en 89!” Hier zijn Chamberlain en Rachel Ward toen en nu

Ken je Maggie en Ralph nog van “The Thorn Birds”? 🤭 Zo zien de legendarische sterren van de populaire miniserie er 40 jaar later uit! 😳🤐

Hier zijn R. Chamberlain en R. Ward die Ralph en Maggie briljant neerzetten in “The Thorn Birds”. Het is een populaire miniserie die in 1983 werd uitgebracht en al snel een sensatie werd en miljoenen kijkers over de hele wereld wist te boeien.

De prominente acteur die Ralph vertolkte is ook een Golden Globe-winnaar. Rachel speelde Maggie. Ward had een romantische relatie met Bryan Brow, die Maggie’s echtgenoot Luke speelde.

Hun relatie op het scherm leidde tot een huwelijk, waardoor ze drie kinderen kregen. Richard is nu 89 en vermaakt zijn trouwe fans nog steeds met zijn charisma.

Tot ieders grote verbazing koos hij een andere weg en kondigde hij 9 jaar geleden zijn pensioen aan. Sommigen zijn nog steeds vol lof over zijn professionaliteit en ongelooflijke talent. Terwijl degenen die Maggie bewonderden haar nu nauwelijks meer herkennen.

Maar de iconische sterren van de miniserie zijn nog steeds de beste voor hun trouwe fans. Bekijk ze nu en deel je mening!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos