De ongelooflijke transformatie van dit omahuis door haar kleindochter liet niemand onverschillig

Het meisje knapte de “renovatie” van haar oma op en transformeerde het erbarmelijk uitziende appartement radicaal! 馃槺馃く Hier zijn voor-en-na foto’s die iedereen sprakeloos zullen maken! 馃馃槷

Als je naar dit appartement kijkt, lijkt het natuurlijk niet alsof het dringend aan renovatie toe is. De kleindochter van de arme en bejaarde oma van vandaag besloot echter om het appartement radicaal te verbouwen en nu ziet het er totaal anders uit.

Ze wilde gewoon dat haar bejaarde oma niet in slechte omstandigheden zou leven en was vastbesloten om alles met de wortels te veranderen. Het huis werd niet alleen lichter en stabieler, maar ook comfortabeler en esthetischer.

Zo zag het er eerst uit. Als je naar deze foto’s kijkt, wordt het moeilijk te geloven dat zo’n plek zou veranderen in zo’n verbazingwekkend en luxueus huis. Laten we beginnen met de gang.

Al snel begon Alisa hard en ijverig te werken! Er is geen deur tussen de gang en de woonkamer. Het hele gebied beslaat 74 vierkante meter en de hoogte is drie meter. Zo zag het eruit v贸贸r de make-over!

Het huis is geschilderd in wit, grijs en diepgroene kleuren. De meubels in de keuken hebben oranje elementen. Deze levendige kleur werd de finishing touch voor de monotone tinten van de muren en meubels.

Het toilet en de badkamer hebben grijze en rode muren. Er is ook een plank in de badkamer waar je handdoeken, ondergoed en andere accessoires kunt opbergen.

Je zou kunnen zeggen dat dit appartement ook perfect past bij het seizoen.

De woonkamer heeft lange panoramische ramen, net als een balkon. Dit cre毛ert een speciale sfeer en maakt het huis lichter en optisch ruimtelijker.

De eettafel ziet er ook prachtig uit. De vaas die erin staat lijkt precies voor deze kamer te zijn gemaakt. Om te zeggen dat het meisje gewoon perfecte elementen heeft gekozen voor het interieur en design is niets te zeggen.

Wat vind jij ervan? Deel je mening in de comments!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos