“Wat een fenomenale transformatie!” Dit miserabel uitziende huis veranderde in een luxueus modern huis

Dit is een en hetzelfde huis, kun je dat geloven? 🫣🤯 Het duurde vier maanden om dit miserabele appartement radicaal te transformeren en hier is het eindresultaat! 😍👏

De helden van vandaag kochten dit armzalige huis en hoopten dat ze het onherkenbaar zouden transformeren tot een comfortabele en luxe plek om in te wonen. De eigenaar had een meester nodig voor het ontwerp en vertrouwde hen aanvankelijk het hele proces toe.

Zonder de indeling van de ruimte te veranderen, kreeg de lobby de vorm van een smalle en lange ruimte. De vloer is afgewerkt met tegels, de muren zijn verdeeld in twee kleuren en versierd met twee lijsten.

Wat de keuken betreft, werd gekozen voor lichtgekleurde tegels en werden de muren geschilderd in grijstinten. Sommige elementen waren in groene en witte kleuren waardoor er binnen een speciale sfeer ontstaat.

Er is ook een eethoek tegenaan, een perfecte plek om te eten en te genieten van familietijd.

En hier is de slaapkamer – de belangrijkste plek om te ontspannen. Het is ontworpen in blauwe tinten en ziet er zowel traditioneel als modern uit.

Er is een zacht bed, kussens, nachtkastjes en een tv. Wat ziet het er comfortabel uit!

Deze kamer is van de jonge held. Er is ook een kleine werkplek tegen het raam. De stijlvolle kledingkast is ook niet onopgemerkt gebleven.

En een kinderkamer voor de kleine prinses! Het is in lichtere en meer delicate tinten. Hoe zorgvuldig is alles hier ontworpen!

En natuurlijk een balkon waar je een kopje thee kunt drinken en van het prachtige uitzicht kunt genieten.

De badkamer en het toilet zijn ook stijlvol ontworpen. Neem een kijkje!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos