“Van een dikkerdje in een lekker ding!”: Het ongelooflijke gewichtsverlies van Travolta’s erfgename zorgt voor krantenkoppen op het net

Dit is wat het verlies van de moeder met haar heeft gedaan! 😱🤐 Travolta liet zijn dochter zien die dramatisch is afgevallen en er onherkenbaar uitziet! 🤯🫣

Voor degenen die het niet weten: de vrouw van Travolta overleed in 2020 en liet haar familie in tranen en verdriet achter. De man is nog steeds niet hersteld van zo’n onomkeerbaar verlies en laat zien dat hij haar nog steeds nodig heeft, zelfs na drie jaar.

Het ongelooflijke gewichtsverlies van de dochter van Travolta is het onderwerp geworden van verhitte discussies. Het was na het vertrek van haar moeder toen ze dramatisch begon af te vallen.

“Wat een schoonheid is ze geworden!”, “Ik herkende haar nauwelijks! Wow!”, “Dit is wat het verlies van haar moeder met haar heeft gedaan!”, “In één woord – STUNNING!”, “Haar moeder zou zeker trots op haar zijn!”.

“Ik kan mijn ogen niet van deze engelachtige schoonheid afhouden!”, “Ze heeft alle beste eigenschappen van haar ouders geërfd!”, “Het spijt me voor je verlies!”, “Hoe oneerlijk het leven soms kan zijn!”.

“Wat een prachtige familie!”, “Wat stress met een mens kan doen!”, “Totaal onherkenbaar!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos