“Hoe kunnen we dit niet zien?”: De nieuwe schandalige foto’s van Hawn met haar man duiken op in het netwerk

De fans waren geschokt toen ze de 77-jarige Hawn op deze foto’s zagen! Paparazzi lieten zien hoe de legendarische actrice er in het echt uitziet! 🤭🫣

Voor degenen die het niet weten: K. Russel en G. Hawn ontmoetten elkaar voor het eerst in 1966 op de set van de film. Geloof het of niet, maar in de 20 jaar die volgden trouwde Hawn met een andere man, maar hun tweede ontmoeting veranderde alles.

De echtelieden zijn al 40 jaar gelukkig samen. Het leven en het uiterlijk van dit beroemde koppel heeft altijd ieders speciale aandacht getrokken. Onlangs hebben cameralenzen hen vastgelegd tijdens een romantische wandeling samen.

“Wat een harmonieus stel! Wat zijn ze cool!”, “Zo ziet pure liefde eruit!”, “Ik kan mijn ogen niet van ze afhouden!”.

“De leeftijd heeft al zijn tol geëist op haar!”, “Ik herkende mijn favoriete actrice hier nauwelijks!”, “Een van de sterkste en meest voorbeeldige koppels in Hollywood, zeker!”, “De liefde die duurde!”, “Ik zal nooit stoppen met hen te bewonderen!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos