“Ze is ouder geworden als goede wijn!”: Cameralenzen legden 60-jarige Foster vast zonder make-up en filters

De fans waren er niet klaar voor om de 60-jarige Foster zonder make-up te zien! ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฏ De nieuwe foto’s van Jodie Foster zonder filters leidden tot gemengde reacties! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ™„

Hoe verrassend het ook lijkt, Jodie Foster is al 60 geworden. De geweldige actrice heeft nog niet eerder toegegeven dat ze haar leeftijd volledig accepteert en niet eens probeert iets tegen het ouder worden te doen. Ze beweert dat het haar vrijheid brengt.

In tegenstelling tot veel van haar medespelers doet ze niet eens een poging om er jonger uit te zien en haar grijze haren, leeftijdgerelateerde veranderingen en onvolkomenheden te verbergen. Ze is gewoon trots op haar leeftijd.

De nieuwe foto’s van de uitmuntende actrice zonder filters en retouches werden al snel het onderwerp van discussie.

“Niemand wordt jonger! Laat de vrouw haar leven leiden!”, “Net als wij, gewone mensen, heeft ze het absolute recht om ouder te worden en te veranderen!”.

“Ze zal altijd de enige actrice zijn die ik aanbid!”, “Ik zal haar altijd blijven bewonderen!”, “Ze is niet verplicht om aan al jullie normen te voldoen!”.

“Het is niets anders dan een puur plezier om naar haar te kijken!”, “Geen wonder dat ze toen veel harten stal!”, “Ongeacht leeftijd, een vrouw moet voor zichzelf zorgen!”.

Vergeet niet je mening te delen!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos