“Wat vond deze hartenbreker in haar?”: Hier is de vrouw die Cillian Murphy’s grootste liefde werd

Slechts weinigen hebben de vrouw gezien die het hart van de Peaky Blinders-acteur heeft gestolen! 😮🤐 De fans waren teleurgesteld in de keuze van de acteur! 😧💔

Waarschijnlijk kent iedereen deze succesvolle en getalenteerde acteur van “The Peaky Blinders”. Maar wat zijn privéleven betreft, hebben maar weinigen de vrouw gezien die het hart van Cillian Murphy stal.

Het liefdesverhaal van Yvonne en hem duurt al 19 jaar. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een vakantie in India en voelden meteen de speciale band tussen elkaar. Op dat moment was de acteur pas 18, terwijl zijn partner 22 was.

Lang niet iedereen was blij met de keuze van de beroemde acteur. Ze haastten zich om hun teleurstelling en ontevredenheid te uiten.

“Wat heeft hij in haar gevonden vraag ik me af?”, “Waarom zij? Hij had een kans om het hart van elke vrouw te winnen!”, “Wat een gewone en onaantrekkelijke vrouw!”.

“Ze zijn helemaal geen geschikt stel!”, “Dit had ik niet verwacht!”, “Ben ik de enige die vindt dat ze het niet verdient om aan zijn zijde te staan?”.

Ze lijken echter gelukkig getrouwd en harmonieus met elkaar.

Wat denk jij?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos